Κριτικές

"Περισσότερες κριτικές εδώ"
Κρίστα Νέζη:  Τα λόγια είναι περιττά.. εξαιρετικός στην δουλειά του, τυπικός στα ραντεβού του, φανταστικός άνθρωπος!   τα αποτελέσματα στο σκυλάκι μας ήταν θεαματικά!  "Περισσότερα εδώ"
Γιάννης Κριεκούκης: Εξαιρετική συνεργασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη εκπαίδευση κι όλας... εξαιρετικός ο Βασίλης σαν εκπαιδευτής αλλά και σαν άνθρωπος...  "Περισσότερα εδώ"

Αδριάνα Μεντεσίδη: By far the best one! Με τη βοήθεια του κ. Βασίλη έχουμε διορθώσει ολα τα μικροπροβλήματα που είχαμε σε σχεση με την υπακοή, το να ειναι ήρεμος στη βολτα κ.α Το βασικότερο ομως είναι πως εκτός από τους τετράποδους φιλους μας εκπαιδευόμαστε και εμείς παράλληλα και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια όμορφη και αρμονική συμβίωση με το κατοικίδιο μας.   "Περισσότερα εδώ"

Oksana Shapovalova: There is a huge difference in my dog's behaviour since Vasili stepped in to her world.
It is witth his great work and fantastic tips that i am finally, free of stress, when i take my dog out!   "Περισσότερα εδώ"

Ελένη Μπατάλη: Φοβερός άνθρωπος και πολύ καλός εκπαιδευτής. Συζητήσιμος, πρόσχαρος και έτοιμος να απαντήσει σε κάθε σου απορία.   "Περισσότερα εδώ"

Θοδωρής Παπαντωνίου:  Η σκυλίτσα μου είχε πρόβλημα επιθετικότητας σε άλλα σκυλιά, στις βόλτες της δεν υπήρχε επικοινωνία, το λουρί πάντα τεντωμένο και συνέχεια έψαχνε για καυγά.  Από την ημέρα που την ανέλαβε ο Βασίλης, άν έχει καιρό μπροστά της για να αποβάλλει τελείως αυτή την συμπεριφορά, έχει κάνει μία φανταστική αλλαγή! "Περισσότερα εδώ"

Μαρία Σταθο:  Υπακοή σημαίνει να ακούω τους άλλους με τρόπο ταπεινό και προσεκτικό. Αυτό έμαθε ο σκύλος μου να κάνει, με τον καλύτερο στην δουλειά του κ.Βασίλη γιατί η υπακοή είναι τρόπος ζωής.  "Περισσότερα εδώ"

Σοφία Καναρέλλη:  Εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ επικοινωνιακός! Προσάρμοσε την εκπαίδευση σε συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζει η σκυλίτσα μου και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και θεαματικά!!! "Περισσότερα εδώ"

Αθανασία Νικολακοπούλου:  Έχω δύο σκυλιά και το ένα ήταν δύσκολο αλλά με τα μαθήματα και την υπομονή του Βασίλη και τα δύο μου σκυλιά έχουνε γίνει απίστευτα!!! "Περισσότερα εδώ"

Αναστασία Ψύλλα:  Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο εκπαιδευτή από τον κ.Βασίλη! Άψογος στην δουλειά του! Από το πρώτο μάθημα η Ζουζου μου άκουγε τις βασικές εντολές!!  "Περισσότερα εδώ"

Ειρήνη Φλεριανού:  Απίστευτος εκπαιδευτής ο κ. Βασίλης, το σκυλάκι μου μαθαίνει πολύ γρήγορα, από το 2ο κι ολας μάθημα έμαθε βασικές εντολές, έμαθε να μη τρώει από κάτω και άλλα πολλά!  "Περισσότερα εδώ"

Δήμητρα Κουμουνδούρου:  Είχαμε ένα δύσκολο και μεγάλο σκυλί και με τη βοήθεια υπομονή και καθοδήγηση του Βασίλη καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ καλό κι επιθυμητό αποτέλεσμα "Περισσότερα εδώ"

Γιώργος Ξανθόπουλος: Η καλύτερη επιλογή ανθρώπου, εκπαιδευτή, επαγγελματία. Είδαμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη περίπτωση, όπως του Ορέστη. "Περισσότερα εδώ"

Τζούλια Τ:  Ο καλύτερος εκπαιδευτής τον συστήνω   "Περισσότερα εδώ"

Νένα Ευθυμιάδου:  Καταπληκτικός!!!  Σε ευχαριστούμε πολύ Βασίλη  "Περισσότερα εδώ"

Μπέσσυ Ζουμπούλη:  "Πολύ καλή εκπαίδευση στο 2 μηνών κουταβάκι μας. Πολύ καλά αποτελέσματα από το πρώτο κιόλας μάθημα!!  "Περισσότερα εδώ"

Ιωάννα Αλμπάνη:  Πριν ένα χρόνο γνωρίσαμε τον Βασίλη Κανελλόπουλο, έναν από τους καλύτερους στο είδος του. Με τη βοήθειά του καταφέραμε να μάθουμε στο σκύλο μας βασική υπακοή. Με υπομονή και επιμονή μας βοήθησε πάρα πολύ να κοινωνικοποιήσουμε το σκύλο μας,  "Περισσότερα εδώ"

Αλέξανδρος Τολόγλου:  Μια παλιά αγγλική (νομίζω) παροιμία λέει: "You can not teach an old dog new tricks".  Δυστυχώς δεν μπορώ να συστήσω τον Βασίλη σε αυτόν που έβγαλε την παροιμία αυτή για να τον κάνω να αναθεωρήσει.  "Περισσότερα εδώ"

Στέλλα Κανελλοπούλου:  Για τον Βασίλη έχω να πω τα καλύτερα και τον προτείνω ανεπιφύλακτα! Πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλή συνεργασία, με υπομονή και αγάπη για την δουλειά του!  "Περισσότερα εδώ"

Μάριος Γκίνης: "Ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και βασικότερα άνθρωπος , μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη κιόλας στιγμή"   "Περισσότερα εδώ"

Γεωργία Μαγριπλή:  Είναι φοβερός, από το πρώτο μάθημα τον εμπιστεύτηκε ο σκύλος μου και είδαμε μεγάλη διαφορά μεχρι το τέλος της εκπαίδευσης. Το πιο σημαντικό είναι οτι έχει την υπομονή και τον τρόπο να σου μάθει.   "Περισσότερα εδώ"
Γωγώ Λαμπράκη: Απόλυτα ευχαριστημένη.. Καθώς το μεγάλο μου πρόβλημα ήμουν εγώ! Μαζί του απέκτησα την αυτοπεποίθηση για την βόλτα μας.. Ο άνθρωπος Της Υπομονής.  "Περισσότερα εδώ"

Αδαμάντιος Κωστούρος: "Εξαιρετικός εκπαιδευτής. Σου δείχνει με τον πιο απλό τρόπο...  "Περισσότερα εδώ"

Εύα Λιάπη: Εξαίρετος εκπαιδευτής! Ο λατρεμένος μου Ayrton τον συμπάθησε από την πρώτη στιγμή! Μαζί του έμαθε να κάθεται, να ακούει στο όνομα του, να περπατάει πειθαρχημένα στο δρόμο και έχει ακόμα να μάθει πολλά! Όλοι μας στη ζωή ήρθαμε για κάποιο λόγο, έχουμε έναν σκοπό, είναι σπουδαίο να μπορείς να εμπιστευτείς το "συντροφάκι" σου σε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε για να εκπαιδεύει αυτές τις ψυχούλες.  "Περισσότερα εδώ"

Μάγδα: Αποδοτική στο έπακρο εκπαίδευση με πολύ υπομονή από πλευράς του εκπαιδευτή.  "Περισσότερα εδώ"

Νέλλυ Αποστολοπούλου:  Αφού μπόρεσε να διώξει την επιθετική συμπεριφορά από το σκυλάκια που είχε πέσει θύμα επιθέσεων,σε ένα μάθημα. Σ'ευχαριστούμε πολύ Βασίλη.  "Περισσότερα εδώ"
Αλεξάνδρα:  Eξαιρετική συνεργασια, άψογες μέθοδοι, τα αποτελέσματα εντυπωσιακά! μάθαμε πανα, μαθαμε να μη δαγκώνουμε, να συνυπάρχει με άλλο σκυλί, και βασικές εντολές, μόνο μέσα σε 2 συναντήσεις!!!!  "Περισσότερα εδώ"
Κατερίνα Αποστολοπούλου: Ο εκπαιδευτής φοβερός, πέρα από επαγγελματίας είναι και άνθρωπος πάνω απ όλα και είναι εκεί για οποιαδήποτε απορία μου. Με ρωτάει ακόμα και για την πρόοδο του μικρού μου φίλου από μόνος του. Έχουμε κάνει μόλις δύο μαθήματα μαζί, το σκυλί τον λατρεύει και εγώ βλέπω τρομερή αλλαγή στην συμπεριφορά του. "Περισσότερα εδώ"

Πόπη Κονοφάου: Άψογη συνεργασία και συνέπεια. Πραγματικοί επαγγελματίες, που είναι δίπλα σου για κάθε πρόβλημα και απορία σε κάθε στιγμή. Αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνάντηση.   "Περισσότερα εδώ"

Στέλλα Γκιόκα: Απίστευτη μεταδοτικότητα και υπομονή στην καλύτερη τιμή!!! Τελειώνοντας την προεκπαιδευση η διάφορα είναι εμφανέστατη στο σκυλάκι μας!!! "Περισσότερα εδώ"

Δωροθέα ΚουρουθανασηΆριστος εκπαιδευτής και άνθρωπος. Έχει μεταδοτικότητα και θετική ενέργεια προς τα ζώα. "Περισσότερα εδώ

Σταυρούλα Νικολάου:  Πριν γνωρίσουμε τον Βασίλη, δεν μπορούσαμε να βγούμε με τον Σβούρα ήρεμα βόλτα, ούτε να έρθει κάποιος επίσκεψη στο σπίτι! Με τη σωστή καθοδήγηση του όμως όλα αυτά άλλαξαν.  "Περισσότερα εδώ"