Βασική Υπακοή

Με τον όρο βασική υπακοή δεν εννοούμε μόνο τις εντολές "έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, μαζί κλπ" αλλά και τον δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείτε μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου για μια αρμονική συνύπαρξη χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Μπαίνουν όρια στο σκυλί, γνωρίζει ότι υπάρχουν κανόνες στην καθημερινότητα μας, όπως επίσης εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του σκυλιού που θα πρέπει να τηρούνται.

Προεκπαίδευση Κουταβιών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σκυλάκια ηλικίας από 2 έως 4 μηνών. Έχει να κάνει με όλα τα βασικά θέματα ενός κουταβιού όπως πχ. η τουαλέτα, το δάγκωμα (είτε σε αντικείμενα, είτε σε μέλη του σώματος μας), το άγχος αποχωρισμού, συμπεριφορά εντός σπιτιού  κτλ. Επίσης εισάγουμε ορισμένες εντολές της βασικής υπακοής έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις και το κουτάβι να γνωρίζει κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε στην μετέπειτα εκπαίδευση του με περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Διόρθωση Συμπεριφοράς

Για να θεωρήσουμε εάν ένα σκυλί έχει προβλήματα συμπεριφοράς θα πρέπει πρώτα να καλύπτονται οι βασικές του ανάγκες. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία δουλεύουμε πάνω σε ορισμένες ανεπιθύμητες συμπεριφορές που έχει εμφανίσει ο σκύλος με σκοπό την βελτίωση έως και την εξάλειψη τους πχ.επιθετικότητα σε σκυλιά-ανθρώπους, επιθετικότητα στο φαγητό, υπερβολικό γαύγισμα κτλ

Ομαδικά Μαθήματα

Η σχολή μας μετά την ολοκλήρωση της Βασικής Υπακοής προσφέρει στους μαθητές της ΔΩΡΕΑΝ και απεριόριστα ομαδικά μαθήματα με στόχο την συντήρηση των εντολών σε ρεαλιστικές συνθήκες και την κοινωνικοποίηση τους.

Θα μας βρείτε:

 
Διεύθυνση

Έβρου 10

Αιγάλεω

12243

Ελλάδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email