Ατομικά Διαδικτυακά Μαθήματα Προεκπαίδευσης Κουταβιών

    jpgΛόγω των καταστάσεων που επικρατούν στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα πράγματα έχουν μεταφερθεί διαδικτυακά. Ο ρόλος του εκπαιδευτή σε μια εκπαίδευση είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό συμβουλευτικός έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον σκύλο μας, να αναπτυχθεί η επικοινωνία μεταξύ μας και μέσω αυτού να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση και των δυο. Γιατί σε μια εκπαίδευση αυτός που πρώτα εκπαιδεύεται είναι ο ίδιος ο κηδεμόνας μέσα από τις συμβουλές του εκπαιδευτή. 

   Το πρόγραμμα της προεκπαίδευσης κουταβιών απευθύνεται σε σκυλάκια ηλικίας από 2 έως 4 μηνών. Έχει να κάνει με όλα τα βασικά θέματα ενός κουταβιού όπως πχ. η τουαλέτα, το δάγκωμα (είτε σε αντικείμενα, είτε σε μέλη του σώματος μας), το άγχος αποχωρισμού, συμπεριφορά εντός σπιτιού κτλ. Επίσης εισάγουμε ορισμένες εντολές της βασικής υπακοής έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις και το κουτάβι να γνωρίζει κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε στην μετέπειτα εκπαίδευση του, η οποία γίνεται δια ζώσης, με περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία.

    Το κόστος των διαδικτυακών μαθημάτων της προ εκπαίδευσης κουταβιών είναι χαμηλότερο και αυτό όχι επειδή θα μάθουμε λιγότερα πράγματα ή ότι δεν θα υπάρχουν τ'ανάλογα αποτελέσματα αλλά επειδή δεν υπάρχουν τα έξοδα μετακίνησης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε θέση επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων